Pechhulp Europa personenauto.

Uitgebreide Europa pechhulp

Pechhulp in Europa lost vervelende autopech in het buitenland op. De taal, het netwerk, de onbekendheid met de omgeving. Als er iets gebeurt dan is het lastiger dan in Nederland om het zelf op te lossen. Maak daarom gebruik van ons netwerk in Europa en kies voor Pechhulp Europa.

Met de Automobielclub von Deutschland als basis alarmcentrale bieden we hulp bij pech onderweg in Europa. In het Nederlands maakt u uw problemen bekend, en wij zorgen ervoor dat u ter plaatse geholpen wordt. Een oivernachting, vervangend vervoer of een snelle reparatie om doorrijden te versnellen. Bent u met caravan of trailer of aanhanger op reis en heeft u autopech. Dan nemen we die natuurlijk ook mee als dat nodig is.

Autopech in Europa heeft standaard 7 dagen vervangend vervoer en overnachtingen als dat nodig mocht zijn. Ook het versturen van onderdelen om het probleem te repareren is inbegrepen. De reparatiekosten zijn natuurlijk voor uw eigen rekening.  Per lid kan er 1 voertuig aangemeld worden voor Europa pechhulp.

Sluit hier uw pechhulp af!

pechhulp Europa