Pechhulp Nederland auto.

Unlimited onder één dak, nu voordelig actietarief

Pech in Nederland met de auto.

Autopech in Nederland kan wel eens voorkomen. Nederland is niet zo groot dus hulp bij autopech is snel ter plaatse. In de meeste gevallen kan autopech ter plaatse worden verholpen. Blij dat ik Rij biedt Unlimited onder één dak. Eén pechpas voor meerdere personen en meerdere voertuigen. Dat is handig en vooral slim. Bij pech zal de centralist van de alarmcentrale zal naar behoefte de juiste hulpverleners onderweg sturen. Zo bent u snel weer onderweg naar uw bestemming.

Woonplaatsservice is automatisch inbegrepen. Pech is pech en moet zo snel mogelijk worden verholpen.

Vervangend vervoer is regelbaar als dat ingezet moet worden. Meeverzekeren zoals dat vaak wordt aangeboden is onzin! Er zijn veel verhuurbedrijven die goedkoop een auto kunnen inzetten, of deelorganisatie waar Blij dat ik Rij mee samenwerkt. U bent snel en voordelig weer op weg als uw eigen voertuig niet verder kan.

Gezinnen zijn goedkoop uit voor pechhulp bij Blij dat ik Rij. Alle gezinsleden met een rijbewijs mogen op de pechpas. Er zijn geen verrassingen bij pech. Blij dat ik Rij abonnementen hebben de unieke eigenschap dat ze kentekengebonden en persoonsgebonden gebruikt kunnen worden.

De beoordelingen van onze pechhulp door onze leden vinden we erg belangrijk. Op het moment van autopech moet u goed, efficiënt en conform verwachtingen geholpen worden.

Sluit hier uw pechhulp af!

pechhulp Nederland