Pechhulp Nederland.

Net zo goed, net zo snel en veel voordeliger!

Pech in Nederland.

Autopech in Nederland kan wel eens voorkomen. Nederland is niet zo groot en hulp bij autopech is snel ter plaatse. In de meeste gevallen kan autopech ter plaatse worden verholpen. Blij dat ik Rij biedt een goedkoop alternatief voor mensen weinig pech hebben.

Gezinnen zijn goedkoop uit voor pechhulp bij Blij dat ik Rij. Alle gezinsleden met een rijbewijs mogen op de pechpas. Er zijn geen verrassingen bij pech. Blij dat ik Rij abonnementen hebben de unieke eigenschap dat ze kentekengebonden en persoonsgebonden gebruikt kunnen worden.

Bij pech zal de centralist van de alarmcentrale zal naar behoefte de juiste hulpverleners onderweg sturen. Zo bent u snel weer onderweg naar uw bestemming.

Woonplaatsservice is automatisch inbegrepen. Pech is pech en moet zo snel mogelijk worden verholpen.

Vervangend vervoer is regelbaar als dat ingezet moet worden. Meeverzekeren zoals dat vaak wordt aangeboden is onzin! Er zijn veel verhuurbedrijven die voordelig een auto inzetten, of deelorganisatie waar Blij dat ik Rij mee samenwerkt. U bent snel en voordelig weer op weg als uw eigen voertuig niet verder kan.

De beoordelingen van onze pechhulp door onze leden vinden we erg belangrijk. Op het moment van autopech moet u goed, efficiƫnt en conform verwachtingen geholpen worden.

Het jaarlijkse abonnement voorziet in de ontwikkeling van nieuwe diensten en het abonnement op de alarmcentrale. Die moet natuurlijk 24/7 bemand zijn. Voor het geval dat....

Sluit hier uw pechhulp af!

Allemaal!